Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της Wolves ο αδελφός του Coady!

Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της Wolves ο αδελφός του Coady!

Με τη νίκη της στο Etihad επί της Manchester City, η Wolves έδωσε την ευκαιρία στη Liverpool να ξεφύγει με 8 πλέον βαθμούς στην κορυφή της Premier League.

Τα δύο τέρματα του Adama Traore προς το τέλος του αγώνα έδωσαν τους τρεις βαθμούς της νίκης στους Λύκους, προκαλώντας ενθουσισμό στις τάξεις των οπαδών των Κόκκινων.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο πρώην αμυντικός των Κόκκινων και πλέον βασικό μέλος της ομάδας της Wolves, Conor Coady, απόλαυσε επίσης το αποτέλεσμα.

Ο αδελφός του όμως, ο Harrison Coady, που παρακολούθησε τον αγώνα παρέα με τους οπαδούς της Wolves, που ταξίδεψαν στο Manchester φάνηκε πολύ περισσότερο ενθουσιασμένος από τη νίκη αυτή κάτι που το δήλωσε κι ο ίδιος στο twitter.

Τα αδέλφια Coady δεν έκρυψαν ποτέ την ιστορία που τους συνδέει με τη Liverpool και ειδικά ο Harrison που δηλώνει φανατικός οπαδός των Κόκκινων.

Ντυμένος με ένα κόκκινο μπουφάν, ο Harrison Coady έζησε παρέα με τους οπαδούς της Wolves στιγμές απίστευτης χαράς και πρωτόγνωρων συναισθημάτων με τη νίκη αυτή μέσα στο Etihad!

Η φωτογραφία με τον Harrison να πανηγυρίζει με τα χέρια ψηλά, διαδόθηκε γρήγορα στο διαδίκτυο με την Liverpool Echo μάλιστα να δηλώνει ότι «υπάρχει ένας scouser ανάμεσα στους οπαδούς των Λύκων, στην κερκίδα των εκτός έδρας οπαδών».

Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της Wolves ο αδελφός του Coady!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com